Nieuw bed

8 jaar geleden hadden we een nieuwe matras nodig en kochten we voorlopig een futon matras… een zeer harde matras die zelfs langer dienst deed dan gepland.  Een rugbreuk (bij T), een kind en 8 jaar verder was het tijd voor een nieuw bed met alles erop en eraan.

We gingen naar Sleepy (een paar maanden geleden) en Sleep-inn in Geraardsbergen en lieten ons informeren over wat er op de markt was… We kwamen uit bij Tempur, een traagschuimmatras zonder veren.  De matras past zich aan aan je lichaam adhv je lichaamswarmte enzo, allez ge moet het hier allemaal maar eens lezen.  We bestelden het bed met zijn “latten”bodems en de 19 cm cloud matrassen op zaterdag 27/08 (nadat we een supergoede deal hebben kunnen sluiten ;-)) en gisteren (een dikke week later) werd het reeds geïnstalleerd.

Et voila hier is het (ja de kamer is nog niet geschilderd enzo)

We hebben er nu ook 1 nachtje in geslapen en ik moet zeggen dat het wennen is… 8 jaar op een harde matras slapen en dan ineens een zachte matras die zich aan je lichaam aanpast waardoor het draaien in je bed anders wordt.

Wat me wel opvalt is dat mijn lichaam beter aanvoelt, mijn spieren zijn meer ontspannen, vooral in mijn schouder en nek…  Ik heb volgens mij ook veel dieper geslapen.

Ik denk wel dat het goed komt tussen het bed en mij 🙂

5 responses to this post.

 1. Klinkt zalig zeg! Toen ik ‘dienen van mij’ leerde kennen had hij ook ne futton, tis t eerste wat ik met véééééééél plezier (en grote dwang) buiten smeet! Zo’n harde plank zeg??? Een klein jaar geleden bijna was ik ons te kleine bed ook beu. Zwanger zijnde moest het ook ineens snel gaan (hormonen enal) en gingen wij voor een super groot bed! Wat een zaligheid zeg! Eindelijk hadden wij plaats genoeg voor een zwangere buik met zwangerschapskussen, ne grote vent en de kat die er meestal ook nog bijkruipt. Ik ben er nog elken dag content van!

  Beantwoorden

 2. Een goed bed doet wonderen, zeker na een rugbreuk. En Tempur schijnt absolute luxe te zijn. Ikke stiekem jaloers! Slaap maar lekker!

  Beantwoorden

 3. Posted by Zimmie on september 12, 2011 at 2:39 pm

  We hebben ook onze ‘oude’ slaapkamer weggedaan en dus moeten we ook nog een nieuw bed kopen. Tempur is hier ook al als optie gepasseerd, maar ik krijg het nu soms al zo benauwd warm in bed.
  Moesten ze een 30 dagen proef aanbieden zou ik meer geneigd zijn om het te proberen.

  Beantwoorden

 4. Hoe bevalt de Tempur na bijna twee maanden?
  Ik denk er zelf aan om misschien volgend jaar een nieuw groter bed te kopen.
  Wordt Tempur niet te warm?

  Beantwoorden

 5. Posted by Stephanie on juni 9, 2012 at 11:36 am

  Ik kan echt een M line aanraden 😉 heel tevreden mee

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: