Vakantie!

Niet nu (want ziekteverlof is geen verlof he) maar in juli 🙂
Gisteren hebben we hier Gite 2 geboekt voor 2 volle weken! 2 weken naar t warme Zuid-Frankrijk, naar een Gite met zwembad, t voelt nu al aan als vakantie :-).
Vorig jaar zijn we 4 dagen naar zee geweest (kindje krijgen, verbouwing, verhuizen, afwerken) en toen merkten we dat we meer vakantie nodig hadden om volledig te kunnen ontspannen.  Eerst wouden we 1 week met z’n 3 op vakantie gaan en nog een week met 2, maar op vakantie gaan in juli of augustus is gewoon enorm duur (en ver weg gaan is niet de moeite voor 1 week en Luka langer dan 1 week missen zou ik eigenlijk ook niet kunnen denk ik ;-)).  We hoorden een beetje rond wie er zin had in een weekje Franse zon en vonden een enthousiaste schoonzus (en haar vriendje en dochter natuurlijk) die het volledig zag zitten.  Aangezien het toch 900km rijden is kozen we er dan voor om meteen 2 weken te boeken en dan vrienden uit te nodigen voor de andere week.
Of het door de geboekte vakantie, de zelfgemaakte soep of de stralende zon (want het lijkt echt lente vandaag!) komt, ik voel me alleszins al veel beter 🙂

Update: Even vergeten vermelden dat we de Gite via Owners Direct hebben gevonden.  Dat is direct via de eigenaars (meestal Engelse koppels die naar Frankrijk verhuisd zijn).

2 responses to this post.

 1. ohhh zalig!! Wij hopen binnenkort ook iets vast te leggen zodat we alvast kunnen beginnen dromen!!

  Beantwoorden

  • Posted by Tante Tweet on februari 7, 2011 at 9:27 am

   Ik weet dat het misschien niet te moment is nu net voor je bevalling, maar ik zou niet te lang meer wachten als je ook in hoogseizoen moet (onze creche is 4 weken toe) gaan. Vele huisjes zijn in de periode aan t vol geraken.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: