Help mij: Rode jas

Ik wil al een tijdje een rode winterjas… Vorig jaar was het niet de moment om eentje te kopen aangezien ik met mijn buik in geen enkele jas paste… (dat gevoel had ik toch toen ik wenend uit de H&M liep na een zeer korte zoektocht naar een winterjas)  Maar nu heb ik er echt eentje nodig.  Ik heb in mijn hoofd zitten wat ik wil, een rode 3-kwarts jas, in van die dikke stof (geen herfstversie he, hij moet lekker warm zijn), geen wol dat aan mijn gezicht of handen kan komen (beetje allergisch) en liefst met van die grote zwarte knopen… en een centuur die je wespentaille benadrukt (laat me dromen)… Weet iemand hem hangen?  Ik ga namelijk niet graag winkelen om kledij voor mezelf… Voor Luka zou ik het elke dag doen, kadootjes kopen vind ik ook de max, maar kleren zoeken… nee dank je.  Als ik een winkel binnen kom en ik zie al die rekken vol met kleren, dan word ik al een beke misselijk… Tim is daar wel goed in, t probleem is, als ik met hem gaan winkelen geven we zoveel geld uit, dat we daar weer misselijk van worden 😉  Dus nogmaals mijn vraag, heb je hem al zien hangen, mijn jas?  Trouwens voor degene die me nog niet live hebben gezien, ik ben een mini-mensje he (mensen schatten mij blijkbaar groter en breder in ;-))  T moet dus een jas zijn in maatje 34 ofzo

Advertenties

6 responses to this post.

 1. Posted by Caroline aka moetie on november 1, 2010 at 9:25 am

  Benetton al geweest,hebben kleine maatjes en meestal kleurige jassen,de mijne komt daar ook van (bruine) en maatje 32 hebben ze ook!
  succes!

  Beantwoorden

 2. Met deze link kan je alvast alle rode jassen van La Redoute bekijken:
  http://www.laredoute.be/BE/nl/aankoop-la-redoute-dames-mantel.aspx?categoryid=46959999&dims=1000000021%3a4294967155&dimorder=1000000021,1000000012,1000000013

  Passen is er natuurlijk niet bij, maar je kan hem altijd terugsturen.

  Beantwoorden

 3. Posted by Estelle Folle on november 1, 2010 at 8:07 pm

  Ik koop vaak via La Redoute, je kan thuis rustig passen en terugsturen via een Kiala punt, bij mij is dat in de Delhaize dus super praktisch. Ik heb ook een mooie rode gezien van Mango maar die was er niet meer in mijn maat, enkel nog in kleine maatjes. Ik denk dat Mango ook een online store heeft.

  Beantwoorden

 4. Hey!
  Check Vero Moda of Vila es? Die dat je beschrijft hebben ze gewoon volgens mij.. Denk iets van een €80 max.. ’t Zijn mss wel zilveren knopen (beetje meer trend wel) maar dat kan je ook overal bij dragen..

  Succes!

  Beantwoorden

 5. Posted by emjari on november 22, 2010 at 8:02 am

  Hoi!!!!!
  Heb ik nu even goed nieuws voor je. Ik heb namelijk net een rode mantel gekocht bij Mango mt. 32/34 en verkoop hem omdat ik de jas nauwelijks draag.
  Je mag me e-mailen. Tot horens

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: