#subtlemob #bggd35

Donderdagavond was er weer een Brussels Girl Geek Dinner.  Eentje waar ik enorm naar uitkeek, eentje waar we sjakoshen mee naartoe mochten nemen. (sjakoshen zijn mannen in het BGGD-taaltje).  We schreven ons als eersten in en gingen op zoek naar een babysit (wat net op tijd lukte).  Donderdagavond zakten marijkedv en ik af naar The Foodmaker (toffe site trouwens) op de Korenmarkt waar we een soepje en een broodje konden eten en ons nog wat konden opwarmen… want het was kou!  Na een mooie inleiding van Duncan Speakman, de maker van deze subtlemob konden we eraan beginnen 🙂  Tim kwam net op tijd aan!

Om 20u stipt drukten alle deelnemers (900 ingeschreven, geen idee hoeveel er effectief waren, maar t waren er veel) op play en volgden de instructies die op prachtige muziek werden gegeven… we wandelden in paartjes door een beperkt gebied in Gent en toen de vrouwenstem ons zei stil te staan en naar onze voeten te kijken merkten we op dat vele mensen rondom ons hetzelfde deden.  Zo gingen we een half uur verder.  We keken door etalages, bekeken onszelf in ramen, knuffelden en op het einde dansten we zelfs op de graslei… en dat samen met een hoop andere mensen.  De mensen die niks wisten van deze subtlemob keken wat bedenkelijk, sommige spraken deelnemers aan.

Het was enorm leuk om te doen, het was ontspannend en echt genieten.

Nadien gingen we met z’n allen naar een plaatsje aan de overkant van t water aan de Vooruit.  Daar kregen we een mooie lichtshow te zien van Pablo Valbuena met een glaasje Champagne erbij met dank aan Almost Cinema.

Als je ergens een aankondiging leest van een subtlemob, laat het mij dan aub weten, want dan wil ik er zeker terug bij zijn!

9 responses to this post.

 1. Het was zeker fijn om mee te doen. Jammer dat ik je niet gezien of herkend heb. Een volgende keer misschien 🙂

  Beantwoorden

  • Posted by Tante Tweet on oktober 23, 2010 at 3:19 pm

   we zullen elkaar waarschijnlijk wel gepasseerd zijn hoor, maar ik denk dat jij nu eenmaal niet op je profile-pic trekt 😉 En ik ook niet blijkbaar als ik de reacties zag van de mensen toen ik me bekend maakte 😉

   Beantwoorden

 2. Had ik wel willen aanschouwen! 🙂

  Beantwoorden

 3. Maar zo leuk!

  Beantwoorden

 4. Posted by Tante Tweet on oktober 25, 2010 at 7:03 am

  @Tess omdat jij toch een drempelvreesje hebt 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: